Πρέσβεις Τουρισμού οι φανατικοί της Αγίας Νάπας

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανταποδίδοντας τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που δείχνουν εμπράκτως για την Αγία Νάπα οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες απονέμει τιμητικές πλακέτες και τους ανακηρύσσει σε Πρέσβεις του Τουρισμού.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ζευγάρια από Δανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, σαράντα πέντε φορές επισκέφθηκε τον Δήμο Αγίας Νάπας για τουρισμό το ζεύγος Kjeld και Lise Jorgensen από τη Δανία, ενώ ο Alan Raymond Brown από το Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε τις διακοπές του στην κωμόπολη είκοσι φορές.

Στην κατηγορία των επαναλαμβανόμενων

τουριστών κατατάσσεται και το ζεύγος Kjeld και Lise Jorgensen από τη Δανία, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 45 φορές και σε ειδική τελετή ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος «απένειμε στο ζεύγος τιμητική πλακέτα και έμβλημα και τους ανακήρυξε επίσημα σε Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι «το ζεύγος από τη Δανία αξίζει τις τιμητικές πλακέτες γιατί με τις πολλαπλές επισκέψεις τους τιμούν και διαφημίζουν με τον καλύτερο και έμπρακτο τρόπο την πόλη μας στο εξωτερικό».

Εξάλλου, παρασημοφορώντας και ανακηρύσσοντας σε Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας, τον Alan Raymond Brown από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος επισκέφθηκε την Αγία Νάπα για διακοπές 20 φορές, ο Δήμαρχος εξέφρασε τις «θερμές ευχαριστίες τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του ιδίου προσωπικά».

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα