Πουλάει το σπίτι και φεύγει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο; (vid)

Συναγερμός στη Ρεάλ μετά το ισπανικό δημοσίευμα που θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει αποφασίσει να πουλήσει το σπίτι του στη Μαδρίτη.

Αν ο συναγερμός θα αποδειχθεί σωστός ή λάθος μένει να αποδειχθεί! Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «OK» αναφέρει ότι ο Πορτογάλος αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα του, ενώ το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με το σπίτι που έχει αγοράσει στην μητέρα του, ώστε να μένει κοντά του στη Μαδρίτη και να

προσέχει τον γιο του. Μπορεί, βέβαια, απλά να θέλει ο Ρονάλντο να αγοράσει ένα άλλο σπίτι στη Μαδρίτη, οπότε ας μην πάει ακόμα ο νους μας στο κακό!

Ωστόσο, σίγουρα η είδηση προκαλεί μια αναστάτωση σε συνδυασμό και με τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Ρεάλ. Ο Ρονάλντο είχε αγοράσει το σπίτι του το 2009, όταν μετακόμισε στους Μαδριλένους έναντι περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Η πολυτελής κατοικία έχει έκταση 8.600 τ.μ. και διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες, εννέα μπάνια, οκτώ WC, ασανσέρ, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, κινηματογράφο και γυμναστήριο. Εννοείται πως υπάρχει και μεγάλο γκαράζ για να παρκάρει τις αμαξάρες του.

Το σπίτι της μαμάς τους, της Μαρία ντολόρες, αξίζει περίπου δύο με δύομιση εκατομμύρια ευρώ.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο βίντεο, αν τυχόν ενδιαφέρεστε να μπείτε στο σπίτι μετά τον Κριστιάνο...

Keywords
Τυχαία Θέματα