“Πορεία Χριστοδούλας”: Στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Επίσημη πρώτη ημέρα της φετινής εκστρατείας «στη μάχη ενάντια στον καρκίνο» και συγκεκριμένα της 42ης “Πορείας Χριστοδούλας”. Με στόχο να στηριχθεί ο σύζυγος, η μητέρα, ο πατέρας, ο αδελφός, η αδελφή, ο φίλος, ο γνωστός, ο άγνωστος και ο κάθε συνάνθρωπός μας που δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, καθώς και να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να καλέσει όλους να γίνουν σταθεροί υποστηρικτές της ελπίδας και ανακούφισης.

Φέτος, για ακόμα μία χρονιά, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα

Κύπρου συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια και γίνονται συνοδοιπόροι της Πορείας Χριστοδούλας, ενισχύοντας οικονομικά τον Σύνδεσμο για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει και δημιουργώντας το μεγαλύτερο κίνημα δράσης για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Το πρωί, εκπρόσωποι του ΔΗΣΥ, Ακελ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Αλληλεγγύης, Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών και το ΕΛΑΜ, έδωσαν τον οβολό τους, ενισχύοντας την τεράστια προσπάθεια να δώσουμε ελπίδα στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας. Το μήνυμα που έστειλαν είναι ότι είναι σημαντική η βοήθεια του εθελοντισμού, αλλά το κράτος είναι αυτό που έχει υποχρέωση και οφείλει να στηρίζει τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας καθώς και άλλους που το έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης ανέφερε ότι με τη δρομολογηθείσα δημιουργία ενός νέου ογκολογικού κέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, θα μπορούν πλέον και οι δυτικές επαρχίες να λαμβάνουν ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και όλες τις υπόλοιπες θεραπείες κατά του καρκίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα