Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα –Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο εγκαθίσταται ασθενής ψηλή πίεση.

Το απόγευμα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν λίγες τοπικές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά, παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις δυνατό να δώσουν λίγες τοπικές βροχές. Στα δυτικά θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη νέφωση. Η αραιή σκόνη σταδιακά θα υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά από το μεσημέρι και μετά μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Το απόγευμα στα προσήνεμα θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα δυτικά, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα