Ποικίλη θεματολογία για τον τ/κ Τύπο σήμερα

xΜε διαφορετικά πρωτοσέλιδα ο τ/κ Τύπος καλύπτει σήμερα την επικαιρότητα με θεματολογία από τις απεργίες σε διάφορους κλάδους και δικαστικές ή αστυνομικές υποθέσεις, μέχρι το παράνομο εμπόριο κρέατος και η παράλογη αύξησης της τιμής όλων των κρεάτων στα κατεχόμενα.

Η “Αφρίκα” (Αφρική) με τίτλο “Όχι υπηρεσίες στο αφεντικό” αναφέρεται στο σύνθημα των γιατρών του “δημοσίου” που κατέρχονται και πάλι σε μέτρα με σύνθημα “υπηρεσίες όχι στο αφεντικό, στον λαό”. Αλλού γράφει ότι στάση εργασίας

πραγματοποίησε χθες η KTAMS στο “τμήμα εγγραφής αυτοκινήτων” μετά από επεισόδιο βίας εναντίον υπαλλήλου. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην ανακοίνωση της KTÖS για τις δηλώσεις Μπουλούτ, τον οποίο ευχαριστεί γιατί επιβεβαίωσε όσα οι εκπαιδευτικοί υποστήριζαν μέχρι τώρα, ότι η Τουρκία θέλει να προσαρτήσει τα κατεχόμενα.

Η “Χαλκίν Σεσί” (Φωνή του λαού) με τίτλο “Αλματώδη βήματα στον ιατρικό τουρισμό” γράφει ότι 11 ιατρικοί οργανισμοί στη “βόρεια” Κύπρο μέσω του συστήματος εξυπηρέτησης ασθενών map2heal, όπου έχουν γίνει πλέον μέλος, απέκτησαν πρόσβαση σε 151 on-line γραφεία σε 90 χώρες. Αλλού γράφει ότι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου είναι ο 36χρονος Ιμπραχίμ Ατάρ σε δυστύχημα στο δρόμο Λευκωσίας – Κερύνειας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι αντιπροσωπεία της ένωσης τ/κ επιχειρηματιών επισκέφθηκαν χθες το “πανεπιστημιακό” νοσοκομείο εγγύς Ανατολή.

Η “Χαβαντίς” (Είδηση) με τίτλο “Ο Μπαχτσετζιλέρ εξαφανίστηκε” αναφέρεται στη δίκη για τις διαφορετικές πυρκαγιές τον Φεβρουάριο του 2016 μεταξύ των οποίων μία σε χώρο πώλησης ακριβών αυτοκινήτων, για την οποία γράφει ότι ο Ενβέρ Μπαχτσετζιλέρ που θεωρήθηκε ως ηθικός αυτουργός. Αλλού γράφει για μεγάλο κόλπο όσον αφορά την εμπορία και πώληση κρέατος. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην απαγωγή του 4χρονου κοριτσιού.

Η “Κίπρις” (Κύπρος) με τίτλο “Να βουλιάξει η τιμή σας” γράφει ότι αυτό ήταν το σύνθημα που φώναζαν μέλη γυναικείων οργανώσεων που παρέστησαν χθες στη δίκη του Οζγκιούρ Οκουμούς στην Αμμόχωστο που σκότωσε την νεαρή σύζυγό του με 5 μαχαιριές. Αλλού γράφει ότι ο Οζγκιουργκιούν χθες μετά την συνάντηση με τον Ακιντζί δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα τα κατεχόμενα να γίνουν επαρχία της Τουρκίας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ο Γιγίτ Μπουλούτ δήλωσε πως διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του για την Κύπρο.

Η “Γενί Ντουζέν” (Νέα τάξη) με τίτλο “Σε 4 μήνες 2 τόνοι, σε έναν χρόνο 7 τόνοι παράνομου κρέατος” γράφει ότι αυτές είναι οι ποσότητες κρέατος που με παράνομο τρόπο περνούν από τον “νότο” στο “βορρά” μέσω κυρίως στρατιωτικών περιοχών. Αλλού γράφει ότι κινητοποίηση για την μικρή Μαρί – Ελένη που απήχθη χθες υπάρχει και στον “βορρά”. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι και γιατροί και ασθενείς είναι παραπονούμενοι στο “κρατικό” νοσοκομείο Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα