Δεν είναι απλή η περίπτωση του Λαΐφη

Ο Κωσταντίνος Λαΐφης αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από τη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία αγωνίζεται φέτος στη βελγική ομάδα δανεικός από την ομάδα του Πειραιά. Ο διεθνής αμυντικός, φεύγει από τη Σταντάρ, μολονότι η ομάδα τη Λιέγης έχει αποφασίσει να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες αυτές, οι ιθύνοντες της βελγικής ομάδας έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι με την έως τώρα παρουσία του Κύπριου αμυντικού και αναμένεται να προτείνουν στον Ολυμπιακό, δυο εκατ. ευρώ, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, αλλά αυτή η πρόταση θ' απορριφθεί, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας τον θέλει πίσω στο Ρέντη.

Δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς η συμφωνία των εμπλεκομένων πλευρών ήταν για δύο χρόνια. Φαίνεται, ωστόσο, ότι εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεραστούν τα εμπόδια και ο Λαίφης θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για πρώτη φορά, αφού την περσινή σεζόν δεν πρόλαβε. Ο Λαΐφης μετράει 27 συμμετοχές με τη Σταντάρ Λιέγης φέτος και οι 25 από αυτές είναι ως βασικός και οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά τη παρουσία του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα