Χριστόφιας – Μιλτής: Γιατί η υπόθεση οδεύει για γερά νεύρα…

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης που αφορά την αγωγή εκατομμυρίων που αξιώνει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Υπενθυμίζεται ότι τα εκατομμύρια αφορούν τις εργασίες που έκανε η εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου τόσο στην οικία του τέως Προέδρου στην Μακεδονίτισσα όσο και στην εξοχική κατοικία.

Άλλο μέρος της αγωγής αξιώνει αποζημιώσεις για την συμβολή του εργολάβου στην προεκλογική εκστρατεία του

Χριστόφια και ένα τελευταίο κομμάτι αξιώνει χρήματα από τα λεφτά που έδωσε ο Νεοφύτου στην Ομόνοια, ως πρόεδρός της.
Κατά την σημερινή διαδικασία τέθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το ζήτημα της επανακλήτευσης του μάρτυρα Γιαννάκη Ιωάννου εκ μέρους της υπεράσπισης του Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Σκοπός της επανακλήτευσης του εν λόγω μάρτυρα είναι σύμφωνα με την υπεράσπιση η απόδειξη μέσω επισύναψης ενώπιον Δικαστηρίου αναλυτικών στοιχείων που να αποδεικνύουν ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, «Δεν έκανε του νου του», στο σπίτι της Μακεδονίτισσας, όπως είχε ισχυριστεί ο τέως Πρόεδρος κατά την ανάγνωση της γραπτής μαρτυρίας του.

Σε περίπτωση που το Δικαστήριο κάνει αποδεχτό το αίτημα αυτό, τότε ενώπιον Δικαστηρίου θα παρουσιαστεί πολυσέλιδος φάκελος με αναλυτική παρουσίαση, όλων των επιμέρους εργασιών που εκτελέσθηκαν στο σπίτι.

Ενώπιον Δικαστηρίου αγόρευσαν και οι δυο πλευρές για το εν λόγω αίτημα και το Δικαστήριο θα αποφανθεί στις 5 Μαΐου κατά πόσο αυτό θα γίνει ή όχι.Σημειώνεται ότι πιθανή ημερομηνία για ανάγνωση τελικής απόφασης είναι περί τα μέσα Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα