Ποια η κατάσταση της υγείας των 4 τραυματιών στη Λεμεσό

Τέσσερις συνολικά είναι οι τραυματίες από τα χθεσινά επεισόδια στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, ανάμεσα σε οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, 19χρονος παρασύρθηκε από όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι και οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου κρατήθηκε προληπτικά, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος για την υγεία του.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια οπαδών στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού (pics+video)

Επιπλέον, άλλα τρία άτομα ηλικίας 18, 19 και 24 ετών υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς, όπως θλαστικό

τραύμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από όπου και απολύθηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπαδοί της ΑΕΛ, η οι οποίοι είχαν κρυφτοί σε θάμνους, πίσω από τα καταστήματα και έχοντας τα πρόσωπα καλυμμένα με κουκούλες, κινήθηκαν προς το μέρος των οπαδών του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόκληση", είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας πως άρχισε πετροπόλεμος και ρίφθηκαν φωτοβολίδες, κροτίδες, βόμβες μολότοφ, ξύλα και άλλα αντικείμενα και προκλήθηκαν ζημιές σε προθήκη καταστήματος. Τυλίχθηκαν στις φλόγες κάδος απορριμμάτων και πάσσαλος φώτων τροχαίας στον Εναέριο.

Διαβάστε επίσης: Αποτρέψαμε τα χειρότερα στη Λεμεσό, λέει η Αστυνομία

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις πυρόσβεσης καθώς και αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους οπαδούς των δυο ομάδων και όπως σημείωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, "έχουν αποτραπεί τα χειρότερα με την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα