Πιστός στις εμμονές του ο Μπέντο

Σε ένα κρίσιμο ματς μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή της ομάδας για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον πάντα ισχυρό Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί με απουσίες.

Ο Βιάνα, ο οποίος την Κυριακή στο ματς με τον Πανιώνιο είχε δεχθεί ένα γερό χτύπημα στα πλευρά, θα χάσει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Μάρτινς δεν έχει

ξεπεράσει το σφίξιμο στον ορθό μηριαίο και θα χάσει και αυτόν τον αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Τσόρι Ντομίνγκες παραμένει κλινήρης λόγω της ίωσης, ο Καπίνο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σισοκό κόπηκε για να πάρει «ανάσες» εν όψει των επόμενων αγώνων.

Κι ενώ με αυτές τις απουσίες και με δεδομένη την κρισιμότητα του αγώνα, το πιθανότερο ήταν πως ο Πάουλο Μπέντο θα «επιστράτευε» τον Μάριν, ο Πορτογάλος τεχνικός ακολούθησε και πάλι την εμμονή του ως προς τους παίκτες που έχει βάλει στο «ψυγείο» και τον απέκλεισε, χωρίς ο Γερμανός μέσος να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Και φυσικά «έκοψε» και τον Καμπιάσο.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την αυριανή (19:30) αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ρομαό, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Ανσαριφάρντ, Χουτεσιώτης, Παρέδες, Νικολάου, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Καρντόσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα