Αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων Villeroy & Boch

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η HERCULES αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων Villeroy &Boch στο κομμάτι των εταιρικών δώρων.
Η Villeroy &Boch είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες παραγωγής κεραμικών ειδών πολυτελείας ανά το παγκόσμιο. Η οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1748, με τις κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Mettlach στην Γερμανία, έκτισε την φήμη γύρω από την καινοτομία, την παράδοση και τον μοναδικό σχεδιασμό. Η Villeroy

&Boch ως μια κορυφαία διεθνής μάρκα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 125 χώρες παράγοντας είδη υγιεινής και κεραμικά είδη για την κουζίνα και το σπίτι.
Πλέων τα εντυπωσιακά προϊόντα της Villeroy &Boch σας δίνουν μια ξεχωριστή επιλογή εταιρικών δώρων για τους πελάτες και συνεργάτες σας. Επίσης τα εταιρικά δώρα Villeroy &Boch μπορούν να εκτυπωθούν με το δικό σας μήνυμα και λογότυπο , έχοντας έτσι μια πραγματική μάρκα να προωθεί την δική σας.

Η συλλογή περιλαμβάνει ποικιλία από φλιτζάνια, πιάτα κεραμικά σκεύη κουζίνας και άλλα πολλά που θα κάνουν την καθημερινότητα στο σπιτί και στο γραφείο πιο όμορφη. Τα εταιρικά δώρα Villeroy &Boch θα είναι σύντομα διαθέσιμα κοντά σας μέσα από τον νέο κατάλογο της HERCULES αλλά και τον ετήσιο κατάλογο εταιρικών δώρων της εταιρείας Villeroy &Boch. Για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση, άτομο του προσωπικού της HERCULES υπάγεται σε ειδική εκπαίδευση γύρω από τα προϊόντα Villeroy &Boch με στόχο την εξειδίκευση έτσι ώστε σύντομα να έχετε τον ειδικό Villeroy &Boch για καλύτερη σας εξυπηρέτηση.

Η HERCULES που ξεκίνησε το 1989 ως ένα κατασκευαστής επάθλων έχει εξελιχτεί μέσα από το πέρασμα των χρόνων σε ένα παρoχό ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών τόσο για εταιρείες αλλά και ιδιώτες με έμφαση στα εταιρικά και διαφημιστικά δώρα, βραβεία, εκτυπώσεις φανελών και άλλων προϊόντων . Πλέων με την προσθήκη των εταιρικών δώρων Villeroy &Boch ενισχύεται ακόμη περισσότερο το πορτφόλιο της στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς η Hercules είδη σας προσφέρει τα εταιρικά δώρα Hugo Boss, Cerruti 1881 και Nina Ricci που μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα www.hercules-collection.com

Keywords
Τυχαία Θέματα