"Προσπαθούν να καλύψουν άλλα γεγονότα" (ηχητικό)

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τα όσα ακολούθησαν μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Αγωνιστικά ήταν χορταστικό το παιχνίδι, με δραματικό φινάλε και πολλές ευκαιρίες με τις πλείστες εξ αυτών από τον ΑΠΟΕΛ. Στο τέλος της ημέρας ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό και πλέον τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Πήραμε ένα βαθμό και είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για τα όσα ακολούθησαν

στη φυσούνα
«Είναι θέμα των αρμοδίων να καταγράψουν τι γίνεται εκεί. Ήταν λανθασμένη η συμπεριφορά του Μπρούνο Βάλε και έφερε τη γενική σύρραξη».

Για τις κατηγορίες του Απόλλωνα σε βάρος του Καρλάο
«Είναι αυτή η περίπτωση που προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις χωρίς ουσία και να καλύψεις κάποια άλλα γεγονότα».

Για τη διαιτησία:
«Η γενική απόδοση της διαιτησίας δεν ήταν καλή και έχουν παράπονα και οι δυο ομάδες».

Για το 4-4-2
«Ο ίδιος ο προπονητής τοποθετήθηκε. Έχει εμπιστοσύνη στο 4-4-2. Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ έδειξε βελτιωμένη εικόνα, αλλά σκόραρε πιο νωρίς για να έχει το πάνω χέρι ή μετά την ισοφάριση δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει πιο γρήγορα για να διεκδικήσει τη νίκη».

Για το -4 από την κορυφή
«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για βαθμολογικές διαφορές. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε παραδείγματα πιο μεγάλων διαφορών».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια
«Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι ένα κλασικό ντέρμπι με βαθμολογική σημασία και γόητρο. Η Ομόνοια έδειξε σημαντική βελτίωση και αποτελεί υψηλό εμπόδιο. Έχουμε σαν μοναδικό στόχο τη νίκη».

Για τον Χουάν Λορέντζο
«Θα του αναλυθεί πλήρως πώς θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και αμέσως μετά θα πάρει κυριολεκτικά δουλειά και να βρει επιλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα