Πάρκερ: «Έχω μεγάλο κίνητρο»

Ο ηγέτης της Εθνικής Γαλλίας, Τόνι Πάρκερ, τόνισε πως έχει μεγάλο κίνητρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του.

Ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς τόνισε αρχικά στα γαλλικά ΜΜΕ: «Δεν ήταν εύκολο να αφήσω τον νεογέννητο γιο μου, αλλά το κίνητρο μου είναι μεγάλο. Θέλουμε

να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι ένα «μπόνους», ωστόσο δεν είναι εμμονή. Θα είμαι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει. Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ ήταν ένα όνειρο και τα καταφέραμε το 2013. Ξεκινήσαμε από τον πάτο και προσπαθήσαμε να πάμε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ είπε πως: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω στο NBA. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στο NBA κι αυτό ήταν το όνειρό μου. Στην καριέρα μου κατάφερα όλα όσα ήθελα. Κατέκτησα 4 πρωταθλήματα κι έναν τίτλο MVP των τελικών του πρωταθλήματος. Έχω ήδη ξεπεράσει όλου μου τους στόχους και με το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ και ξέρω ότι αφήνω τους «μπλε» σε καλά χέρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα