Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων γιαΥποτροφίες από OΝΕΚ

Έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι φοιτητές για διεκδίκηση υποτροφιών στα πλαίσια του προγράμματος «Φοιτητές σε Δράση», ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας του ΟΝΕΚ είναι η παροχή χρηματοδότησης σε φοιτητές, για εκπόνηση έρευνας στο πλαίσια των σπουδών τους. Η έρευνα μπορεί να είναι Πτυχιακή Εργασία Προπτυχιακού Επιπέδου, Διπλωματική Εργασία Επιπέδου Μάστερ ή Διατριβή Διδακτορικού ή Μεταδιδακτορικού

Επιπέδου, ενώ το θέμα της θα πρέπει να σχετίζεται με μια από τις θεματικές της Εθνικής Στρατηγικής για τη Νεολαία.

Δυνατότητα υποβολής αιτήσεων έχουν φοιτητές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού ή μεταδιδακτορικού επιπέδου σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια και Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο ή το εξωτερικό. Επιπρόσθετα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι 35 ετών.

Όσον αφορά στο ύψος των υποτροφιών, το ανώτατο ποσό για Πτυχιακή Εργασία Προπτυχιακού Επιπέδου ανέρχεται στα €1000, για Διπλωματική Εργασία Επιπέδου Μάστερ στις €3000 και για Διατριβή Διδακτορικού η Μεταδιδακτορικού Επιπέδου στις €5000.

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου info@onek.org.cy ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22402602, 22402617, 25443079.

Keywords
Τυχαία Θέματα