Παρακολουθεί Μήτρογλου η Λέστερ

Η πρωτοπόρος-έκπληξη της Premier League, Λέστερ παρακολουθεί τον Κώστα Μήτρογλου.

Αυτό αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα O'Jogo, υποστηρίζοντας ότι απεσταλμένοι της αγγλικής ομάδας , βρέθηκαν στη νίκη (1-3) της Μπενφίκα απέναντι στην Πάκος Φερέιρα, το βράδι του Σαββάτου. Ενα παιχνίδι που ο Ελληνας επιθετικός σκόραρε, φτάνοντας τα 13 γκολ (σε 23

ματς). Οπως σημειώνει η εφημερίδα, η Λέστερ αναζητούν στην αγορά ένα κορυφαίο επιθετικό, παρόλο που πρόσφατα ανανέωσαν το συμβόλαιο του Τζέιμι Βάρντι –πρώτου σκόρερ της Premier League (με 19 γκολ, τρία περισσότερα από Λουκάκου και Κέιν)- μέχρι το 2019 , αφού ξέρουν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ το επόμενο καλοκαίρι, επειδή πλούσιοι σύλλογοι όπως η Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη αναγνωριστεί, από τις βρετανικές εφημερίδες, ως πιθανοί προορισμοί του Αγηλου επιθετικού.

Οπως είναι γνωστό ο Μήτρογλου αγωνίζεται δανεικός από την Φούλαμ στην Μπενφίκα, με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας να έχουν δικαίωμα ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς τουμε σχεδόν 7 εκατ ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Μήτρογλου έχει σκοράρει σε 7 συνεχή ματς με την Μπενφίκα ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος είχε σκοράρει 8 φορές σε 7 αγώνες του συλλόγου της Λισαβόνας το 2011/12. Το σχετικό ρεκόρ έχει ο Εουσέμπιο, σκοράροντας σε 9 διαδοχικά ματς 21 γκολ , πριν από 51 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα