Εγκαινιάστηκε η ιστοσελίδα του υποψήφιου Στέλιου Αμερικάνου

Την επίσημη ιστοσελίδα του Αναπληρωτή Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών και υποψηφίου βουλευτή Λευκωσίας εγκαινίασε η Ομάδα Υποστήριξης της υποψηφιότητας του.

Στην διεύθυνση www.steliosamericanos.org αλλά και μέσω της σελίδας του στο facebook, οι φίλοι και υποστηρικτές του Στέλιου Αμερικάνου μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τις θέσεις, τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις του στα δημόσια πράγματα.

Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τον υποψήφιο

της Συμμαχίας Πολιτών για όσα θέματα τους απασχολούν ή και να καταθέσουν τις προτάσεις τους και τις απόψεις τους. Στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Αμερικάνου φιλοξενείται ακόμη το βιογραφικό του, η πολιτική του δράση, φωτογραφικό υλικό και τηλεοπτικές συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε εκπροσωπώντας τη Συμμαχία Πολιτών. Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά από την ομάδα εθελοντών η οποία υποστηρίζει την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σε μήνυμα του προς την ομάδα υποστήριξης της υποψηφιότητας ο Στέλιος Αμερικάνος ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους εθελοντές της ομάδας στήριξης της υποψηφιότητας μου για την εμπιστοσύνη και την εργασία τους η οποία έκανε κατορθωτή την δημιουργία της προσωπικής μου σελίδας στο διαδίκτυο.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κάναμε αισθητή την παρουσία μας στον χώρο με αυτoοργάνωση και μεράκι. Έτσι θα πορευθούμε και θα λειτουργήσουμε. Προσπαθούμε να κινήσουμε το ενδιαφέρον, να προκαλέσουμε τον διάλογο και την συμμετοχή. Στην βάση επιχειρημάτων, ιδεών και θέσεων. Κοινοποιούμε το πολιτικό μας μήνυμα, σεβόμενοι τον αντίλογο και κερδίζοντας από την αντίθετη άποψη. Μαχητική αντιπαράθεση με θετικότητα και όχι αρνητισμό. Σκοπός η σύνθεση απόψεων, η εξεύρεση λύσεων για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η πατρίδα μας», κατέληξε.

www.steliosamericanos.org

Keywords
Τυχαία Θέματα