Παγκόσμια Διάκριση σε διαγωνισμό - Art Takes Manhattan

Η εικαστικός Θέκλα Παπαδοπούλου έχει επιλεχθεί, μέτα από διαγωνισμό (juried competition), από ένα πάνελ κριτών οι οιποίοι είναι καταξιωμένοι στο διεθνή χώρο των τεχνών.http://arttakesmanhattan.org/

Έχουν επιλεχθεί 20 καλιτέχνες από όλο τον κόσμο, οι οιποίοι θα εκθέσουν τα έργα τους στην φημισμένη γκαλερύ Galeum Gallery, στο Manhattan της Νέας Υόρκης, στις 3 Μαρτίου μέχρι τις 6 Μαρτίου 2016. Η έκθεση θα έχει τίτλο "Extended Consciousness". Η Παπαδοπούλου θα εκθέσει 3 πίνακες από την σειρά "Aftereffect".Τα έργα της ζωγράφου, επηρεασμένα

από το μεγαλείο της φύσης χαρακτηρίζονται από έντονο δυναμισμό και την υπερβατική υφή και τον όγκο του πυκνού χρώματος και των διάφορων υλικών.

Η Θέκλα Γεωργίου Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1978 στην Λεμεσό αλλά ζει μόνιμα στην Λάρνακα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ιταλία, στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Urbino, στο εργαστήρι του Dr.Mundula.Εργάζεται στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας ως καθηγήτρια τέχνης ενώ παράλληλα διατηρεί τη δικό της εργαστήρι, το Atelier di Pittura.

Έλαβε μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο, στην Ιταλία,στο Ηνωμένο Βασιλείο και στο Ντουμπάι.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζει την δεύτερη ατομίκη της έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερύ Αποκάλυψη, στη Λευκωσια στις 8-26 Απριλίου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα