Παντελή: "Έχουμε καταλήξει με Cablenet" (ηχητικό)

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με την Cablenet.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ήταν γνωστό ότι είχαμε μια αρκετά καλή προσφορά. Είχαμε καταλήξει σε μια προσυμφωνία και έχουμε υπογράψει τα σχετικά έγγραφά. Θεωρώ ότι έχουμε καταλήξει. Είναι μια σειρά από γεγονότα, πέραν του οικονομικού

που ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Νομίζω ότι η συμφωνία εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα της ομάδας μας. Είναι για το 2019-24 η συμφωνία.
-Υπήρξαν συζητήσεις αρκετό καιρό. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όμως η αρχική προσφορά της Cyta απείχε κατά πολύ από την τελευταία που έκανε η Cablenet. Ο τρόπος μεταχείρισης του όλου θέματος από την Cyta δεν μας άφησε ικανοποιημένους από την αρχή. Τα τηλεοπτικά είναι το πιο σημαντικό στα μπάτζετ των ομάδων. Όταν αυτό αυξάνεται είναι ένας παράγοντας που μας βοηθά πάρα πολύ.
-Η Ανόρθωση ανέκαθεν ήταν μια μεγάλη ομάδα. Νομίζω πως δεν θα πρέπει η πορεία ή επιτυχία να επηρεάζει σε τέτοιο κομμάτι που να αλλάζουν τα ποσά.
-Προσέξαμε από την αρχή την επιλογή των ποδοσφαιριστών. Ήμασταν υπομονετικοί. Είμαστε ευχαριστημένοι για την πρώτη θέση, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μας δίνει ελπίδες όμως δεν πετούμε στα σύννεφα. Δεν έχει φτάσει σε κανένα σημείο τις πραγματικές δυνατότητες. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να μπορέσει αυτή η ομάδα να αποδώσει αυτά που θέλουμε.
-Έχουμε ακόμα χρόνο και μέχρι τον Ιανουάριο θα δούμε αν χρειάζεται κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα