Λάρκου: «Πρέπει να παλέψουμε για τις υπερβάσεις»

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σερβία, όμως έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει τη διάκριση και να συνεχίσει το οδοιπορικό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19.

O ομοσπονδιακός μας τεχνικός της Εθνικής Νέων Νεόφυτος Λάρκου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των νεαρών και τόνισε ότι η εμφάνιση του β΄ μέρους ήταν συγκλονιστική και δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο και σε αυτό το επίπεδο σου στοιχίζει. Το

β' ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό και είχαμε τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που υπερέχει στον όμιλο μας. Η ουσία είναι ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε για να διεκδικήσουμε κάτι. Πρέπει να παλέψουμε για τις υπερβάσεις, για τη συνέχεια. Είναι πολύ λίγοι οι αγώνες και ένα αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει πολλά.

Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε. Δεν πας σε κανένα αγώνα για να χάσεις. Η συγκλονιστική παρουσία που είχαμε στο β' μέρος πρέπει να συνεχιστεί. Αν δεν κερδίσουμε, δεν πρέπει να χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, με κάποιες αλλαγές. Οι ποδοσφαιριστές ήταν απογοητευμένοι, διότι θα μπορούσαν να έπαιρναν καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό τους πεισμώνει.

Η κατάσταση του Χρίστου Χατζηπασχάλη, που αποχώρησε πολύ νωρίς με πρόβλημα τραυματισμού, δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό, όπως τόνισε, και πιθανό να έχει ελπίδες να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα