Πανέτοιμος και αποφασισμένος ο Απόλλωνας

Πανέτοιμος αγωνιστικά και αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα, ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης απόψε (20:45) ο Απόλλωνας. Οι «κυανόλευκοι» του Πέδρο Εμάνουελ αντιμετωπίζουν την ελβετική Γκρασχόπερς στο «Κybunpark» του Σέντ Γκάλεν, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Γιουρόπα και σαν μοναδικό στόχο έχουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ να πάρουν την πρόκριση για τα play offs της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των κυπελλούχων

προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του για τη σημερινή αναμέτρηση. Έχει εντοπίσει τι πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του από την ελβετική ομάδα, αλλά και ποιες αδυναμίες έχει, τις οποίες θα πρέπει να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Για τον κ. Εμάνουελ «κλειδί» είναι ο Απόλλωνας στον σημερινό πρώτο φετινό του επίσημο αγώνα να παρουσιαστεί όσο έτοιμος γίνεται για την εποχή, με πειθαρχία και με συγκέντρωση.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ο τραυματίας Κωνσταντίνος Μακρίδης, του οποίου η αποθεραπεία πάει πάρα πολύ καλά και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους νωρίτερα του αναμενομένου. Ο Παπουλής εδώ και λίγες μέρες έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, αφού έχει ξεπεράσει τη χρόνια τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπωρούσε. Σήμερα δεν θα αγωνιστεί, ενώ για την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσει ο κ. Εμάνουελ. Ο Ρομπέρζ έχει εγγραφεί στον κατάλογο της ΟΥΕΦΑ ενώ ήρθε και η κάρτα του, άρα απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής. Μοιάζει απίθανο να προλάβει κάποιον από τους αγώνες με τους Ελβετούς, όμως είναι απόφαση του προπονητή της λεμεσιανής ομάδας.

Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το «Ράδιο Πρώτο» και τηλεοπτικά από τη Cytavision, αφού μόλις χθες επετεύχθη η συμφωνία, κι έτσι θα μπορέσουν οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας να δουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους.

Μπορεί η παρουσία των φίλων του Απόλλωνα στο Σεντ Γκάλεν να μην είναι μαζική, όμως κάποιοι λίγοι έκαναν το ταξίδι και θα βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Στην Κύπρο οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας αναμένεται να μαζευτούν στα οικήματα των οργανωμένων οπαδών για να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα