“Η Αμερική είναι ήδη μεγάλη", απαντά ο Ομπάμα στον Τραμπ

Επίθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ενάντια στον ​προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλτ Τραμπ.

Στο επίκεντρο της κριτικής του Ομπάμα βρέθηκε το κεντρικό προεκλογικό σλόγκαν του Τραμπ, “Ας Κάνουμε την Αμερική Μεγάλη και Πάλι.” (Make America Great Again)

Ο Ομπάμα στήριξε επίσημα την προεδρική υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών που πραγματοποιείται στη Φιλαδέλφεια.

“Η Αμερική είναι ήδη μεγάλη. Η Αμερική

είναι δυνατή. Σας υπόσχομαι ότι η δύναμή μας, η μεγαλοσύνη μας, δεν εξαρτάται από τον Ντόναλντ Τραμπ,” τόνισε ο Ομπάμα προκαλώντας ενθουσιασμό στους συνέδρους με κάποιον να φωνάζει: “Ο καλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών.”

Ο Ομπάμα έκανε ανασκόπηση στα όσα σημαντικά έγιναν στα οκτώ χρόνια της προεδρικής του θητείας, τονίζοντας την οικονομική ανάκαμψη των ΗΠΑ, τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στον τομέα της υγείας (Obamacare), καθώς, και την εξολόθρευση του Οσάμα μπιν Λάντεν, το 2011.

Παράλληλα, τόνισε, ότι στις ΗΠΑ μετρούν οι αξίες και όχι η φυλετική καταγωγή, η θρησκεία ή οι πολιτικές πεποιθήσεις, κι αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει το μεγαλείο των ΗΠΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Πλανητάρχης προχώρησε ένα βήμα πάρα πέρα λέγοντας σε όσους γιουχαΐζουν τον Τραμπ το εξής: Μην γιουχαΐζετε, ψηφίστε! (Don't boo, vote!).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα