ΑΕΚ: Μέρα πρόκλησης και υπέρβασης

Δεν είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τ’ άλλα το σημερινό. Είναι πολύ διαφορετικό. Η ΑΕΚ φιλοξενεί την ισχυρή Σπαρτάκ Μόσχας, την οποία σέβεται αλλά δεν φοβάται. Οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν την ευκαιρία τους -αν εκμεταλλευτούν τα υπέρ τους και πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες στον επαναληπτικό- να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Έτσι το βλέπουν και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για ν’ αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες, τις οποίες φυσικά γνωρίζουν.

Όλοι οι παίκτες ζουν για τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους. Έχουν τις απαιτούμενες εμπειρίες. Δεν αναμένεται να έχουν πίεση, μιας και για πρώτη φορά φέτος θα είναι το αουτσάιντερ. Θα παίξουν στην έδρα τους, έστω προσωρινή, είναι όμως η έδρα τους για την ώρα στην Ευρώπη. Θα έχουν τη στήριξη από τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όλα αυτά αναμένεται να βοηθήσουν τους «κιτρινοπράσινους». Απέναντί τους θα είναι μια ομάδα με πολύ πιο μεγάλο μπάτζετ και κατά σειρά συμμετοχές σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δεν είναι όμως ακτύπητη.

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ έχουν μελετήσει πολύ καλά τους Ρώσους. Αυτό που τονίζει στους παίκτες του συνέχεια; Να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέσα από τα προηγούμενα τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, πέρασε αλάνθαστη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, συντηρώντας μάλιστα και δυνάμεις εκεί που μπορούσε. Από την άλλη ο Ισπανός τεχνικός είχε και την ευχέρεια να προβεί και σε κάποιες χρήσιμες δοκιμές και στο σύστημα αλλά και με παίκτες.

Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη για να κάνει την υπέρβαση και να τα δώσει όλα για να πετύχει τον στόχο της. Από τη στιγμή που υπάρχει η πίστη από όλους οι πιθανότητες αυξάνονται και η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα βρίσκει τις λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα