«Πάνε πάρα πολλά χρόνια να συναντήσω τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή...»

Νέα σελίδα στα διοικητικά της εταιρείας της Ανόρθωσης άνοιξε την Τετάρτη (1/6) με την εκλογή του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαΐδη στον προεδρικό θώκο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στο Super Sport για…

…τις αλλαγές στο ρόστερ: «Ασφαλώς αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν πρέπει να αντικατασταθούν. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αντικατασταθεί με τα κατάλληλα άτομα και οι αλλαγές θα είναι πολλές, αφού θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες».

…το ότι Ρισβάνης

και Καλτσάς δεν ευχαρίστησαν τον Κετσπάγια με την αποχώρηση τους: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω κάποιες δημοσιεύσεις. Επέλεξαν να ευχαριστήσουν αυτούς που ήθελαν. Επαναλαμβάνω δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το οτιδήποτε. Εμάς η έγνοιας μας είναι να αντικατασταθούν με τα κατάλληλα άτομα, γιατί η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση και αυτό πρέπει να αλλάξει»

…το μπάτζετ που μένει το ίδιο: «Το ποιο θα είναι το μπάτζετ δεν είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσει ο κόσμος. Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος είναι ότι η Ανόρθωση θα πάει για την κορυφή και αυτό θα γίνει με δουλειά από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένας προπονητής μπάσκετ, είπε κάποτε θέλω αυτό το πρωτάθλημα, για να μην με ρωτάτε όλο το καλοκαίρι γιατί το έχασα. Έτσι και εμείς. Το θέμα είναι να μην χάσουμε το πρωτάθλημα για να μην απαντάμε σε αυτά τα πράγματα».

…τον Ουάρντα: «Επί καθημερινής βάσεως δίνει πρωτοσέλιδα. Πάνε πάρα πολλά χρόνια να συναντήσω τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνε,pane