Παιχνίδι δίχως αύριο

ΔΟΞΑ
«Παιχνίδι δίχως αύριο», είναι το σύνθημα που επικρατεί στη Δόξα για τον κυριακάτικο …τελικό με την Καρμιώτισσα. Η προσφυγική ομάδα μετά την ήττα από τον Άρη και το -7 από τη γραμμή παραμονής βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να αντιδράσει με οποιεσδήποτε συνθήκες, προκειμένου να ελπίζει στον μεγάλο στόχο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών υποχρεώσεων έδωσε την ευκαιρία στη διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές να ηρεμήσουν και να δουλέψουν σκληρά, ώστε να διορθώσουν κάποια πράγματα και να παρουσιαστούν έτοιμοι ενόψει της επανέναρξης του

πρωταθλήματος.

Βέβαια, η πίεση και το άγχος θα βαραίνει σε κάθε παιχνίδι τα πόδια των ποδοσφαιριστών και είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι μπορούν να διαχειριστούν. Αν τα καταφέρουν, θα έχουν και σοβαρές ελπίδες να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Η Δόξα διαθέτει αρκετή ποιότητα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του δεύτερου γκρουπ.

Το θέμα είναι να τη βγάλει στα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το επόμενο κόντρα στην Καρμιώτισσα.
Η προετοιμασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με τα σημερινά δεδομένα δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αλεξάντερ Νέγκρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα