Τα οφέλη είναι κοινά και για τις δύο πλευρές

ΚΟΑ
Υπογράφεται σήμερα, στις 11.00 π.μ., στα γραφεία του ΚΟΑ, το Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας Κύπρου - Ελλάδας για τα έτη 2017 - 2018.

Το Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Ελλάδας, θα υπογραφεί από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ

κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Γεώργιο Βασιλειάδη.

Η αθλητική συνεργασία Κύπρου - Ελλάδας χρονολογείται από το 1991 και αποτελεί ισχυρό δεσμό του κυπριακού και του ελληνικού αθλητισμού. Η υπογραφή του πρωτοκόλλου αποτελεί, επίσης, την έμπρακτη απόδειξη της στενής και αγαστής συνεργασίας των δύο χωρών στον αθλητισμό.

Με αφορμή την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας Κύπρου - Ελλάδας, οι κ. Γεωργιάδης και Βασιλειάδης ήταν χθες καλεσμένοι στο αθλητικό δελτίο της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο προϋπολογισμός συρρικνώνεται. Ήδη ο μειωμένος προϋπολογισμός δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν προβαίνουμε σε έργα υποδομής και περιοριζόμαστε στην ενίσχυση σωματείων και αθλητών. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια και γίνεται μία τεράστια μελέτη. Κάναμε σύσκεψη με καλεσμένους από το εξωτερικό για να πάρουμε τις δικές τους εμπειρίες».

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, Γεώργιος Βασιλειάδης, είπε: «Συνεχίζουμε την καλή μας συνεργασία που έχουμε με την Κύπρο. Τα οφέλη είναι κοινά και για τις δύο πλευρές. Προπονούμαι τους αθλητές μας σε άριστες εγκαταστάσεις.

Η μίξη ακόμη και στα προπονητικά βοηθάει στο να προχωράμε μπροστά. Έχουμε καλή συνεργασία, έχουμε συναντίληψη στα μεγάλα ζητήματα που είναι κοινά για τις δύο χώρες. Το θέμα της χρηστής διοίκησης για παράδειγμα και πιθανό να πάρουμε κοινές πρωτοβουλίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα