«Στη Ρόμα ξέρουν…»

ΜΑΝΩΛΑΣ
Από τις προθέσεις της διοίκησης της Ρόμα εξαρτάται το μέλλον του στην ομάδα, όπως τόνισε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής αμυντικός μίλησε για τους δύο δρόμους που έχουν οι «τζιαλορόσι», για τον στόχο του Κυπέλλου και του Champions League αλλά και για το μέλλον του συμπαίκτη του, Ράτζα Ναϊνγκολάν.

«Το μέλλον μου εξαρτάται απ’ τους ανθρώπους της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν πάλι θελήσουν να με πωλήσουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι δύσκολο

να πεις πως πάμε για το πρωτάθλημα, αφού η Γιουβέντους είναι δυνατή και δεν “σκορπάει” βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League, ενώ έχουμε και τον πολύ σημαντικό ημιτελικό με τη Λάτσιο για το Κύπελλο. Μπορούμε να γυρίσουμε το 2-0, είμαστε πιο δυνατοί και πρέπει να το αποδείξουμε στο χορτάρι», είπε στο «Sports Mediaset».

Όσο για τα σενάρια που θέλουν τον Ναϊνγκολάν να πηγαίνει στην Αγγλία τόνισε: «Στον Ράτζα δεν αρέσει η βροχή, όμως είναι μέσα στους καλύτερους μέσους του κόσμου και μπορεί να παίξει στις καλύτερες ομάδες. Μπορεί να τα καταφέρει, επειδή είναι φαινόμενο. Ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η Ρόμα στα ίδια στάνταρ με ομάδες όπως η Μπαρσελόνα, η Μπάγερν και η Ρεάλ».

Ικανοποιημένος ο Βαράν
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έχει μείνει από την έως τώρα παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ραφαέλ Βαράν. Σε δηλώσεις του στη γαλλική «L’Equipe», ο αμυντικός της «βασίλισσας» τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα, ο Γάλλος διεθνής αποκάλυψε πως το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, ωστόσο, οι διαβεβαιώσεις που έλαβε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, τον έπεισαν να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Ο Βαράν, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το 2020, το 2011 μετακινήθηκε από τη γαλλική Λανς στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετρώντας από τότε 181 συμμετοχές με τη φανέλα της «βασίλισσας», ενώ έχει σκοράρει και δέκα τέρματα.

Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Εζίλ
ΑΡΣΕΝΑΛ
Πολύς λόγος γίνεται για το μέλλον του Μεσούτ Εζίλ και το αν θα παραμείνει στην Άρσεναλ. Ο Γερμανός μέσος μιλώντας στη «Die Welt» προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. «Νομίζετε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ μιλάει στους δημοσιογράφους για το μέλλον μου, πριν μιλήσει μαζί μου; Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 στο Λονδίνο και αισθάνομαι πολύ άνετα εκεί.

Θα μιλήσουμε σύντομα και μετά θα πάρουμε μία απόφαση», δήλωσε και πρόσθεσε: «Όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Champions League. Γιατί όχι με την Άρσεναλ; Φυσικά, απλώς έχουμε μία δύσκολη στιγμή και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την έκτη θέση. Είμαι πεπεισμένος παρόλα αυτά ότι θα ανακάμψουμε σύντομα. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα