«Έγιναν πολλά τα τελευταία δύο χρόνια»

ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Ο πρόεδρος των «ερυθροκιτρίνων», Πάρης Παπαέλληνας, μιλώντας χθες στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι αίρει την εμπιστοσύνη του προς τον πρόεδρο της ΚΟΚ, Λούη Δημητρίου

Στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «Αθλητικό Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε χθες ο πρόεδρος του Κεραυνού, Πάρης Παπαέλληνας, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς και στα παράπονα που εκφράζει η ομάδα του για τη διαιτησία Σάκη Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα,

ανέφερε πως με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα συζητήσει με τα υπόλοιπα σωματεία για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αφού παράτυπα, όπως ισχυρίστηκε, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λούης Δημητρίου, προχωρά σε καταστατικές αλλαγές χωρίς τη σύμφωνο γνώμη των σωματείων.

Αρχικά, ο κ. Παπαέλληνας αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος του τελικού: «Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν ένας πραγματικός τελικός. Με πάθος, νεύρα, ένταση. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καλύψαμε και διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος το τρόπαιο. Παίχτηκε δυνατό παιχνίδι μεν, αλλά τίμιο και καθαρό. Όλα χάλασαν με τις αποφάσεις του 3ου διαιτητή στα τελευταία λεπτά, ο οποίος ουσιαστικά τίναξε τον όμορφο τελικό στον αέρα. Καταστράφηκε ο μεγάλος τελικός από έναν αδύνατο διαιτητή».

Για τις αλλαγές στο γήπεδο που θα φιλοξενούσε τον τελικό και τη μη κάθοδο ξένων διαιτητών τόνισε: «Το μεγάλο θέμα που τίθεται είναι ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις. Κανείς δεν μπορεί να τα αλλάζει με ό,τι θεωρεί σωστό. Αρχικά, άλλαξε η έδρα του τελικού, η οποία είχε οριστεί από την αρχή της σεζόν. Φέτος αποφάσισαν στην ΚΟΚ ότι λόγω φωτισμού δεν μπορούσε να γίνει στη Λεμεσό.

Δεν είχαμε πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να αλλάζουμε αποφάσεις έτσι απλά. Στον τελικό κυπέλλου υπήρχε απόφαση να έρθει ξένος διαιτητής, αφού έχουμε μόνο δύο διεθνείς διαιτητές. Ο πρόεδρος της ΚΟΚ πήγε το θέμα στο Συμβούλιο και με τη δική του ψήφο και μία από Σωματείο Β’ Κατηγορίας άλλαξε την απόφαση. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να αποφασίζει για όλους μας και για όλα. Έγιναν πολλά αντικαταστατικά τα τελευταία δύο χρόνια».

Για το αν θα ζητηθεί να γίνουν πρόωρες εκλογές το καλοκαίρι δήλωσε: «Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται με ηρεμία. Θα περιμένουμε με το καλό, να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και θα κάτσουμε με όλα τα σωματεία, για να δούμε τυχόν αλλαγές στα πρωταθλήματα, ακόμα και για επίσπευση εκλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα