Πάφος FC: Παίζει με την ΑΕΛ, αλλά σκέφτεται τον «τελικό»

Στο Τσίρειο μεταφέρεται σήμερα η μάχη που δίνει η Πάφος για σωτηρία και παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Αντιμετωπίζει το απόγευμα (17:00) την ΑΕΛ και θα κυνηγήσει βαθμούς ή βαθμό για να πάει με καλή ψυχολογία στον «τελικό» του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή, στο Παφιακό, με αντίπαλο τον Εθνικό.

Εκεί, με βάση τα σημερινά δεδομένα θα κριθούν όλα, καθώς ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος, η παφιακή ομάδα θα θέλει νίκη για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Με τη σκέψη λοιπόν στο επόμενο ραντεβού, η Πάφος θα αντιμετωπίσει

τη λεμεσιανή ομάδα, πρωτοπόρο στον όμιλο, με στόχο μια καλή εμφάνιση, η οποία αν συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα, καλώς…

Ακόμη και να χάσει όμως η ενοποιημένη ομάδα της Πάφου, δεν χάθηκε τίποτα, καθώς όπως προαναφέραμε, τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Ο Εθνικός παίζει στην έδρα του σήμερα με τον Άρη και είναι φαβορί για τη νίκη. Ακόμη και αν χάσει η Πάφος και κερδίσει η ομάδα της Άχνας η διαφορά θα πάει στους τρεις βαθμούς, οπότε στο φινάλε του πρωταθλήματος η Πάφος θέλει νίκη για να ισοβαθμήσει με τον Εθνικό και να σωθεί αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Ο Απόστολος Μακρίδης πάντως προετοίμασε την ομάδα του για να «κτυπήσει» το παιχνίδι στο Τσίρειο. Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Άλμπα και Αλαμπί. Αναμένεται ότι θα προβεί σε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα για να προφυλάξει ορισμένους βασικούς που είναι στο όριο καρτών.

Η διοίκηση Χριστάκη Κάιζερ βρίσκεται κοντά στην ομάδα στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών από τους οποίους περιμένει να τα δώσουν όλα στα τελευταία δυο παιχνίδια για να κρατήσουν την Πάφο στην Α΄ κατηγορία.

Παράλληλα, το Συμβούλιο προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού της ερχόμενης Κυριακής. Μετά το σημερινό παιχνίδι θα ξεκινήσουν οι κινήσεις για να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο Παφιακό, για να υποστηρίξουν θερμά την ομάδα στον αγώνα με τον Εθνικό, από τον οποίο θα εξαρτηθεί η σωτηρία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα