ΑΕΛ: Σε φουλ ρυθμούς και... νίκη

Μπορεί η ΑΕΛ να αγωνίζεται σήμερα με την Πάφο, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, όμως οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών βρίσκονται στο μέτωπο του προγραμματισμού. Μετά την απόκτηση του Ουέλινγκτον, και τους Ούγκο Φιρμίνο και Άλι Σαβάνε, που εδώ και καιρό θεωρούνται παίκτες της ΑΕΛ, ο Πέδρο Μπένγκουι προβάρει τα «κίτρινα» για τη νέα περίοδο.

Πρόκειται για επιθετικό

από την Ανγκόλα, 25 ετών, που αγωνίζεται στην Μπενφίκα Ντε Λουάντα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του και ήδη ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε προσύμφωνο με την ΑΕΛ για τη νέα περίοδο. Και δεν είναι μόνο ο Ανγκολέζος. Είναι και ο αμυντικός της Γιουνεβιρσιτάτα Κραϊόβα, Κάρλος Ντα Γκράγκα, άλλως Κάι. Ο Καποβερτινός στόπερ είναι 28 ετών και αρέσει πολύ στον προπονητή της ΑΕΛ για να ηγηθεί του κέντρου αμύνης της ομάδας. Χθεσινά δημοσιεύματα από τη Ρουμανία τονίζουν πως ο Kay θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και, αν αυτό ευσταθεί, τότε ανοίγει ο δρόμος για την έλευσή του στην Κύπρο.

Ο κ. Χριστοδούλου το βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησε τον Ισπανό μέσο της Βιτορούλ Κονστάντα, Πάμπλο Ντε Λούκας, και έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε. Όμως η περίπτωση του Ισπανού είναι πολύ δύσκολη γιατί έχει συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του. Αντίθετα ο Λιθουανός τερματοφύλακας Βιτάουτας Τσερνιάουσκας δεν αγωνίσθηκε και έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν είχε την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από τις ικανότητές του. Κάποιες άλλες πληροφορίες ήθελαν τον κ. Χριστοδούλου να παρακολουθούσε και ψες παιχνίδι για το ρουμάνικο πρωτάθλημα.

Μόνο νίκη

Στο αγωνιστικό η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα την Πάφο, στον τελευταίο εντός έδρας παιγνίδι της χρονιάς. Στόχος της λεμεσιανής ομάδας είναι η νίκη που θα της δώσει πιθανότατα και μαθηματικά την 7η θέση. Την ευθύνη της ΑΕΛ θα έχει και σήμερα ο Διονύσης Διονυσίου, αφού ο κ. Χριστοδούλου βρίσκεται στο εξωτερικό. Σε ό,τι αφορά την 11άδα που θα επιλέξει ο συνεργάτης του τεχνικού της λεμεσιανής ομάδας, είναι άγνωστο αν θα παρατάξει τους βασικούς ή όπως έγινε και σε άλλα παιγνίδια θα δοθεί χρόνος στους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο είναι πως όποιους και να επιλέξει ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΛ θα προσπαθήσουν για τη νίκη, έτσι ώστε να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους που θα πάνε στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα