Άρης: Για τον βαθμό της ξεγνοιασιάς…

Να πάρει τον βαθμό που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία θέλει ο Άρης σήμερα κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν από σήμερα την κατάσταση, ώστε να μην μπουν σε διαδικασία άγχους την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Δόξα. Φυσικά μπορεί να μη χρειαστεί ούτε ο βαθμός αν χάσει στη Λεμεσό η Πάφος, όμως σε καμία περίπτωση οι «πράσινοι» δεν αφήνουν την τύχη τους στα χέρια άλλων.

Αγωνιστικά ο Κώστας Καϊάφας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση

τους παροπλισμένους για το υπόλοιπο της περιόδου Παναγή και Κυριάκου. Αυτό σημαίνει ότι θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να πάρει η ομάδα του τουλάχιστον την ισοπαλία, που θα εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και στη νέα περίοδο. Λογικά η 11άδα που θα παρατάξει στο Δασάκι το απόγευμα ο τεχνικός του Άρη θα αποτελείται από τον Λοΐζου στο τέρμα. Δεξιά ο Χριστοφόρου και αριστερά ο Ευσταθίου.

Οι Θεοφίλου και Μποργκ θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι οι Κούπερατς και Αουρέλιο και ο Πρεντέσκου μπροστά τους. Στην επίθεση θα είναι ο Μπόνιφεϊς και στα φτερά οι Κύπρου και Μαραγκουδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα