Όταν ο «Τσόλο» απέκλεισε την Μπαρτσελόνα (video)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και οι μνήμες του 2014 ζωντανεύουν για τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2013/14 οι δύο ισπανικές ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι στα προημιτελικά του Champions League -στην πρώτη τους ευρωπαϊκή συνάντηση- με την Μπαρτσελόνα να είναι γηπεδούχος και τότε στο πρώτο ματς.

Η

Ατλέτικο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της είχε πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η οποία συνοδεύτηκε από μια μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια επί της Τσέλσι.

Μάλιστα, οι Μαδριλένοι εκείνη τη χρονιά έφτασαν αήττητοι ως τον τελικό του Champions League, αλλά εκεί υπέκυψαν στην παράταση από την Ρεάλ. Η Ατλέτικο κρατούσε τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Ράμος ισοφάρισε για τη Ρεάλ, που μετέτρεψε την παράταση σε παράσταση για έναν ρόλο.

Στα προημιτελικά η Ατλέτικο είχε κάνει την έκπληξη αφήνοντας την Μπαρτσελόνα εκτός. Στο πρώτο ματς στο «Καμπ Νου» προηγήθηκε με το εντυπωσιακό γκολ του Ντιέγκο και τελικά έφυγε με την ισοπαλία με τον Νεϊμάρ να ισοφαρίζει.

Στον επαναληπτικό στο «Βιθέντε Καλντερόν», οι «ροχιπλνάνκος» πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ με τον Κόκε και στη συνέχεια κράτησαν το υπέρ τους σκορ που τους έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

1 Απριλίου 2014

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (71΄ Νεϊμάρ-56΄ Ντιέγκο)

Μπαρτσελόνα (Μαρτίνο): Πίντο, Άλμπα, Πικέ (12΄ Μπάρτρα), Μαστσεράνο, Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας (68΄ Σάντσες), Μέσι, Νεϊμάρ

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Χουανφράν, Τιάγκο, Μιράντα, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (77΄ Ροντρίγκεζ), Βίγια (71΄ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (30΄ Ντιέγκο)

9 Απριλίου 2014

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-0 (5΄ Κόκε)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Κουρτουά, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Χουανφράν, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρσία, Κόκε, Λόπεθ (62΄ Ντιέγκο), Βίγια (79΄ Ροντρίγκεζ)

Μπαρτσελόνα (Μαρτίνο): Πίντο, Άλμπα, Μαστσεράνο, Μπάρτρα, Άλβες, Μπουσκέτς, Ινιέστα (72΄ Πέδρο), Τσάβι, Φάμπρεγκας (61΄ Σάντσες), Μέσι, Νεϊμάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα