Οριστικοποιεί τις σκέψεις του ο Κρίστιανσεν

ΑΠΟΕΛ
Κρατημένες οχτώ θέσεις φαίνεται πως υπάρχουν στην ενδεκάδα ενόψει του τελικού Κυπέλλου

Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του τίτλου ολοκληρώθηκαν στον ΑΠΟΕΛ και άπαντες προσηλώνονται στον τελικό της Τετάρτης, με στόχο να πανηγυρίσουν ξανά. Σε μια ούτως ή άλλως επιτυχημένη χρονιά, οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν εφησυχάζουν και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το νταμπλ. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν διαβασμένοι από κάθε άποψη.

Το ότι σε πέντε φετινούς

αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν κέρδισαν τον Απόλλωνα, είναι κάτι που πεισμώνει τους πάντες στον «Αρχάγγελο». Επί της ουσίας μένουν δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών, μέσα από τις οποίες ο Τόμας Κρίστιανσεν θα οριστικοποιήσει το πλάνο του. Δεν αναμένονται εκπλήξεις σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μετά από 59 αγώνες που έδωσε μέσα στη χρονιά ο ΑΠΟΕΛ, ο Δανός τεχνικός του θα εμπιστευτεί αυτούς που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος και ήταν οι πιο σταθεροί. Άλλωστε προέκυψαν και σοβαρές ενδείξεις για τις επιλογές που θα κάνει ο προπονητής της ομάδας.

Η κίνησή του να προφυλάξει τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές αλλά και να ετοιμάσει τον Ιωάννου, που προερχόταν από τραυματισμό και είχε ανάγκη χρόνου συμμετοχής, δείχνει πολλά. Χρόνο πήρε και ο Βινίσιους, ο οποίος επίσης θα είναι στην ενδεκάδα. Τουλάχιστον οι οχτώ θέσεις της ενδεκάδας είναι κρατημένες από τους Μερκή, Μιλάνοφ, Λάγο, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ και Σωτηρίου.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα είναι έκπληξη αν δεν είναι στην ενδεκάδα οι προαναφερθέντες. Με αυτά τα δεδομένα παίζεται η θέση του τερματοφύλακα ανάμεσα σε Πάρντο-Βάτερμαν, η θέση του επιτελικού μέσου και το αριστερό φτερό.

Όσοι θυμούνται τον πρόσφατο νικηφόρο (3-1) αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ επέλεξε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα τους Εφραίμ, Αλωνεύτη και Γιαννιώτα. Και από τη στιγμή που ο Μπερτόλιο δεν είναι αυτός που όλοι ανέμεναν στο γήπεδο, ίσως επιλέξει ξανά τους τρεις βραχύσωμους μεσοεπιθετικούς και να εναλλάσσονται θέσεις.

Άλλα 1.200 εισιτήρια
Συνεχίζεται σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού, για τον οποίο απέμειναν 1.200 μαγικά χαρτάκια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν μόνο από την μπουτίκ της εταιρείας, με ώρες λειτουργίας 09:00-13:00 &14:00-19:00.

Έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση
Την ώρα που η στοχοπροσήλωση όλων στον ΑΠΟΕΛ είναι στον τελικό της Τετάρτης, υπάρχει η εκκρεμότητα όσον αφορά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Δανός στη φιέστα τόνισε πως παραμένει πρώτη του επιλογή η παραμονή του στον «Αρχάγγελο» ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση. Την Πέμπτη αναμένεται πως όλα θα ξεκαθαρίσουν και ο κόσμος της ομάδας θα γνωρίζει πώς θα πορευτεί η ομάδα από το καλοκαίρι και για τον επόμενο ένα χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα