«Όποιος ενδιαφέρεται για Μιχαήλ…»

«Όποιος ενδιαφέρεται για τον Μιχαήλ να αποταθεί στο σωματείο, θέλουμε επέκταση μαζί του, πιστεύουμε σε αυτόν», δήλωσε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

Υπάρχουν δυσκολίες και δεν το κρύβουμε, αν πάει η σκέψη μας κάποια χρόνια πίσω, οι δυσκολίες μας ήταν μεγαλύτερες. Η κατάσταση τώρα είναι πιο διαχειρίσιμη αν και υπάρχουν ακόμη οι δυσκολίες. Τα προβλήματα μας από χρόνο σε χρόνο δεν έχουν λυθεί, υπάρχουν οφειλές σε παίκτες, πρέπει να βρούμε χρήμα να έρθει μέσα στο σωματείο για να ξεκινήσει

η νέα χρονιά χωρίς προβλήματα.

Ο προγραμματισμός πηγαίνει αρκετά καλά, έχουνε ιεραρχήσει τα θέματα, είμαστε σε καλό σημείο, έχουν γίνει οι ανανεώσεις που θέλαμε. Γίνεται αξιολόγηση ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στο σωματείο, αλλά και 1-2 ποδοσφαιριστών που είναι ήδη στο ρόστερ. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε συνεδρία για να δούμε πως προχωράει ο προγραμματισμός. Θέλουμε οι μεταγραφές που θα έρθουν να βοηθήσουν ν' ανεβεί η ομάδα επίπεδο. Η χρόνια έκλυσε καλά, αλλά μας άφησε πικρή γεύση στο τέλος λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Είχαμε μία καλή πορεία στον α' γύρο, κάπου όμως οι συνεχόμενοι αγώνες δεν μας επέτρεψαν λόγω και του μικρού ρόστερ να έχουμε την ανάλογη πορεία του πρώτου γύρου κι' αυτός ήταν και ο λόγος της άσχημης πορείας στον β' γύρο. Η απόσταση που είχαμε από την 5η θέση ήταν πολύ μεγάλη και κάπου εκεί χάθηκε και το βαθμολογικό κίνητρο. Υπάρχουν και θετικά στα οποία μπορούμε να χτίσουμε πάνω τους. Το ότι είχαμε πρώτο σκόρερ είναι πολύ σημαντικό, άλλο να σημειώνει ποδοσφαιριστής 19 γκολ σε ομάδα που είναι στην 6η θέση. Αναδείξαμε τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή τον Νεόφυτο Μιχαήλ, ενθαρρυντικά στοιχεία, ήταν οι μεγαλύτερες μας επιτυχίες.

Για τον Μιχαήλ: Έχει συμβόλαιο και για την νέα περίοδο, πρόθεση μας να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, έχουμε επενδύσει σε αυτόν, τον πιστέψαμε, είδαμε ότι μπορεί να κάνει καριέρα, υπάρχει η προοπτική και όποιος ενδιαφέρεται να αποταθεί στο σωματείο. Θέλουμε επέκταση, πιστεύουμε σε αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα