Πρεμιέρα με το "δεξί" - Ικανοποιημένοι οι μαθητές

Με το "δεξί" άρχισαν σήμερα οι παγκύπριες εξετάσεις. Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι μαθητές από το δοκίμιο των Νέων Ελληνικών.

Εκ μέρους των μαθητών, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών, Μάριος Προκοπίου, εξέφρασε την ικανοποίηση των μαθητών από το δοκίμιο των Νέων Ελληνικών, χαρακτηρίζοντας το θέμα του σημερινού δοκιμίου εύκολο.

Με δηλώσεις του στο SigmaLive, o Πρόεδρος των μαθητών, ανέφερε ότι το δοκίμιο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις θεματικές ενότητες,

τις οποίες οι μαθητές διδάχθηκαν καθ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος της ΠΣΕΜ τόνισε, επίσης, ότι ο τρόπος διατύπωσης των θεμάτων ήταν κατανοητός.

Ανεβασμένη η ψυχολογία των μαθητών

Χωρίς... παραισθήσεις από τις ψευδαισθήσεις, κινήθηκε φέτος το θέμα των Νέων Ελληνικών. Πολλοί ήταν αυτοί, που θυμήθηκαν το περσινό θέμα του δοκιμίου των Νέων Ελληνικών για τις ψευδαισθήσεις, το οποίο είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Εκ μέρους της ΟΕΛΜΕΚ, ο Δ.Ταλιαδώρος έκανε λόγο για ένα καλό γραπτό, το οποίο κέρδισε από την αρχή την ψυχολογία των μαθητών, ανεβάζοντας τους την αυτοπεποίθηση κατά την πρώτη μέρα των εξετάσεων. Το θέμα της έκθεσης, ήταν ένα θέμα, το οποίο οι μαθητές το δούλεψαν πολλές φορές, τόνισε ο κ.Ταλιαδώρος.

Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ επισήμανε ότι το υπουργείο Παιδείας, επέλεξε θεματοθέτες

Keywords
Τυχαία Θέματα