Πρώην βασίλισσα ομορφιάς δολοφόνησε τον συντροφό της γιατί θεωρούσε πως ήταν σατανιστής

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με πολλούς ήταν το τέλειο ζευγάρι. Εκείνη μια όμορφη γυναίκα, πρώην βασίλισσα ομορφιάς και εκείνος τρίτης γενιάς παραγωγός πετρελαίου. Ωστόσο, παρά τα 15 χρόνια σχέσης και ένα παιδί η ιστορία τους δεν είχε happy ending.

Η Ρόντα Γκλόβερ όταν ήταν 23 γνώρισε τον 40χρονο Τζίμυ σε ένα πάρτυ. Η σχέση τους είχε χαρακτηριστεί από πολλούς στο Τέξας ως η ιδανική σχέση, ενώ αρκετοί θαύμαζαν το πόσο ψηλά είχε φτάσει η Ρόντα μετά την

ανάδειξή της σε Miss Houston.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια της σχέσης τους είχαν αρχίσει να υπάρχουν προβλήματα καθότι ο Τζίμυ είχε αρχίσει να είναι εξαρτημένος από την κοκαϊνη και θα έχει βίαιη συμπεριφορά.

Ο Τζίμυ βρέθηκε δολοφονημένος με 13 σφαίρες στο σπίτι του ζευγαριού, με την Ρόντα να υποστηρίζει στη δίκη της πως τον σκότωσε γιατί «είχε αρχίσει να λατρεύει τον σατανά», ενώ σχεδίαζε αφου τον σκοτώσει να του κόψει τα γεννητικά όργανα και να κάψει το σπίτι, ώστε να απαλλαγεί πλήρως από τα «κακά πνεύματα».

Όπως αποδείχθηκε στη δίκη της γυναίκας, εκείνη είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία του συντρόφου της μήνες πριν το συμβάν. «Τον παρέσυρε στο σπίτι. Εκείνος λάτρευε τη γυναίκα αυτή και εκείνη τον εξέπληξε βγάζοντας όπλο και πυροβολώντας τον» ανέφερε ο εισαγγελέας της υπόθεσης. Η Ρόντα καταδικάστηκε σε 46 χρόνια φυλάκισης.

ΤέξαςμοντέλοδολοφονίασατανιστήςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα