ΟΠΑΠ Κύπρου - ΠΑΣΥΚΑΦ, σε ένα ταξίδι ζωής και ανθρωπιάς

Με αφετηρία το 2000, ΟΠΑΠ Κύπρου έχει καθιερώσει μια ξεχωριστή συνεργασία ζωής και ανθρωπιάς με τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και θεσμοθετημένης, πλέον, σχέσης, η ΟΠΑΠ Κύπρου στήριξε τη φετινή εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ, για στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο.

Ως

μεγάλος χορηγός όλων των σχετικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, η ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν παρούσα στην εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 ως τις 18:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», διοργανώθηκε – με τη συμβολή της ΟΠΑΠ Κύπρου – η δραστηριότητα «ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ». Η δραστηριότητα περιλάμβανε χειροτεχνίες και ζωγραφική για παιδιά, μέσω των οποίων πέρασαν μηνύματα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Υγείας και ο Επίτροπος Εθελοντισμού, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη που προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία, ενισχύοντας σημαντικούς θεσμούς της υγείας, όπως στην περίπτωση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ευχαρίστησε τον ΠΑΣΥΚΑΦ για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί από το 1986, μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Όπως τόνισε ο κ. Αλετράρης, η συνέπεια στην παροχή στήριξης στον ΠΑΣΥΚΑΦ, αλλά και στην κυπριακή κοινωνία γενικότερα, είναι βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της ΟΠΑΠ Κύπρου. Αφού εξήρε το σημαντικό έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, ο κ. Αλετράρης σημείωσε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίζει να στηρίζει με πράξεις τον Σύνδεσμο, αλλά και άλλους φορείς υγείας της κοινωνίας, με την ίδια προσήλωση και πάθος.

Στην εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» παρευρέθηκε και πλήθος κόσμου που, με τη συμμετοχή του, στήριξε τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, «ζωγραφίζοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα