«Αυτός που νομίζει έπιασε ταβάνι, θα εκτεθεί»

Ο Απόλλωνας έβγαλε πυροβόλο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένο τον κόσμο του. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο, η ομάδα της Λεμεσού έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

«Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Αυτός που νομίζει ότι έπιασε ταβάνι, σύντομα θα μείνει εκτεθειμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Λεμεσιανής ομάδας.

Αρχικά δήλωσε: «Δεν πετάμε στα σύννεφα. Κάναμε το αυτονόητο. Κερδίσαμε πιο εύκολα απ' ό,τι περιμέναμε

τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι όμως τρεις βαθμοί. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε ένα παιγνίδι. Υπάρχουν ακόμα 32 τελικοί».

Για την εντυπωσιακή εμφάνιση είπε: «Στο 63ο λεπτό, όταν έγινε το 5-0, η ομάδα κατέβασε ρυθμούς. Δεν ήταν σκοπός μας να διασύρουμε τη Σαλαμίνα. Είχαμε εξαιρετική παρουσία, επιβλητική εμφάνιση και προχωράμε».

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Αυτό είναι στην ικανότητα του κ. Αυγουστή, ο οποίος είναι απόλυτος άρχοντας στο Κολόσσι. Όταν υπάρχει ο σεβασμός και η κατανόηση, υπάρχει και η σωστή διαχείριση. Περνάνε τα πάντα από το χέρι του προπονητή και χαιρόμαστε που τον σέβονται όλοι».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Αυτός που νομίζει έπιασε ταβάνι, σύντομα θα μείνει εκτεθειμένος. Είναι ευεργετική για μας η διακοπή και θα δούμε το επόμενο παιγνίδι όταν πρέπει. Τώρα θα ξεκουραστούμε μετά από ένα δύσκολο δίμηνο και ελπίζουμε να επανέλθουμε ακόμα καλύτεροι.

Για την εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον: «Εμείς βλέπουμε πώς παρατάχθηκε η ομάδα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Ξεδίπλωσε τις αρετές της, κάναμε το παιγνίδι μας σε μια δύσκολη έδρα και η άνοδος του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζεται».

Για την έφεση για την τιμωρία του Αυγουστή: «Είναι θέμα που χειρίζονται οι νομικοί μας. Όταν πρέπει να τοποθετηθούμε, θα το κάνουμε μέσω ανακοίνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα