Ομόνοια: Πρώτη επιλογή ο Ρούι Πέδρο (νέες πληροφορίες)

Ο Ρούι Πέδρο, το όνομα του οποίου αποκάλυψε χθες βράδυ η ιστοσελίδα μας, φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα του Πάμπου Χριστοδούλου για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο 28χρονος Πορτογάλος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Kύπριου τεχνικού, αφού εκφράζεται ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας τη νέα περίοδο.

Ο κ. Χριστοδούλου παρακολουθεί την πορεία του ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια και απόδειξη τούτου ήταν το ενδιαφέρον που έδειξε πέρσι

για να τον εντάξει στο ρόστερ της ΑΕΛ. Τότε, όμως, είχε συμβόλαιο και τα δεδομένα ήταν σαφώς πιο δύσκολα από τώρα που είναι ελεύθερος.

Το www.sigmalive.com αποκαλύπτει ακόμα μια πτυχή του… επεισοδίου. Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας και ο Πάμπος Χριστοδούλου είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των δυο ανδρών στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συζήτηση των δυο πλευρών, του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή και του Προέδρου της Ομόνοιας, προέκυψε οικονομική διαφορά και γίνεται προσπάθεια να γεφυρωθεί.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία τις εξελίξεις με τον Ρούι Πέδρο και μόνο σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του θα στραφεί στις ενναλακτικές λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα