Ομόνοια: Να πετύχει το αυτονόητο

Κόντρα στη Δόξα η Ομόνοια έχει σαν στόχο μόνο τη νίκη η οποία θα τις επιτρέψει να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία. Βέβαια θα έχει την ευκαιρία (αν η ίδια κερδίσει) να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία αφού υπάρχει το ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ και θα ευελπιστεί σε απώλειες των υπολοίπων ομάδων.

Βέβαια όπως προαναφέραμε θα πρέπει να κερδίσει η ίδια και ακολούθως να κάνει τη σούμα. Οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν την νικηφόρα τους πορεία. Στα τελευταία τους επτά παιχνίδια οι πράσινοι μετρούν πέντε νίκες μια ισοπαλία και μία ήττα. Είναι σε ανοδική πορεία και σε

κάθε αγωνιστική επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό.

Στην τελευταία αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα μπορεί να μην κέρδισαν τον Ερμή ωστόσο από την άλλη δεν ηττήθηκαν παραμένοντας σε τροχιά Ευρώπης. Όπως και να έχουν τα δεδομένα η ομάδα του Κύπριου τεχνικού επιβάλλεται να κερδίσει τα δυο επόμενα παιχνίδια της αφού στους τρεις τελευταίους της αγώνες θα δώσει μόνο ντέρμπι.

Αν τα κερδίσει τότε θα μπει σ’ αυτόν τον δύσκολο δρόμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία αλλά και δυναμική προκειμένου να ολοκληρώσει όσο πιο ψηλά γίνεται την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Ακολούθως θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της όσο δύσκολοι και να είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα