Μήτρου: « Θα έρθουν καλύτερες μέρες»

O εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε αρχικά για την γενέθλια μέρα του συλλόγου, αφού σήμερα η «Μεγάλη Κυρία συμπληρώνει 104 χρόνια ζωής.

« Η Ανόρθωση είναι ένας σύλλογος με μεγάλη προσφορά στην Κύπρο και στο Έθνος. Απο το 1974 η αποστολή της είναι να κρατά την μνήμη της Αμμοχώστου , μέχρι την ώρα

της επιστροφής στην κατεχόμενη πατρίδα μας»

Για την παρουσία του προέδρου Χρίστου Πουλαϊδη: Ο Χρίστος Πουλλαϊδης έχει συνεισφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στο οικονομικό τομέα. Στην Ανόρθωση υπάρχει , διαφανεια και οργάνωση. Αρχίσε η ανάκαμψη και αρχίζει να μυρίζει Ανόρθωση. Ξέρουμε τις δυσκολιες που έχουμε ενώπιον μας , όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε και θα έρθουν καλύτερες μέρες.»

Για την απόκτηση του Ισμαέλ Γκονζάλβες ανέφερε : ‘ Ήταν μια μετεγγραφή που πέρασε απο πολλά στάδια. Αν και νεαρός έχει αρκετές εμπειρίεες και μπορεί να βοήθησει , όπως δήλωσε και ο Φάν Λέουβεν.

Για την αναμέτρηση με τον Οθέλλο : « Νομιζω ότι όποιος υποτιμήσει τον Οθέλλο είναι εκτός πραγματικότητας . Χτύπησε αρκετά καμπανάκια μέχρι τώρα , μετά την πρόκριση του σε βάρος του Απόλλωνα , χτύπησε καμπάνα. Για να κερδίσουμε τον Οθέλλο θα χρειαστεί συγκέντρωση και αποφασιστικότητα»

Keywords
Τυχαία Θέματα