ΝΔ: Που θα βρει χρήματα ο κ. Βαρουφάκης για τις βασικές ανάγκες του κράτους;

«Οι χειρότερες ανησυχίες μας έρχονται δυστυχώς πιο κοντά, με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Γιάννη Βαρουφάκη ότι η κυβέρνηση «δεν θέλει τα επτά δισ. ευρώ» που μπορεί η χώρα να εκταμιεύσει από τους εταίρους μας» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

«Να μας πει ο κ. Βαρουφάκης πού θα βρει χρήματα να καλύψει τις βασικές ανάγκες του κράτους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η ΝΔ

άσκησε σκληρή κριτική και στην τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση στο ζήτημα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, καθώς ο εκπρόσωπος του κόμματος σχολίασε ότι «οι παλληκαρισμοί του κ. Τσίπρα και του υπουργού του όχι μόνο αποδείχτηκαν λόγια του αέρα, αλλά κατέληξαν και στο αντίθετο αποτέλεσμα». «Και αυτό, γιατί η νέα κοινοτική απόφαση δεν σταματά, αλλά επεκτείνει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, «μέσα σε δύο μέρες η εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΤσίπραΚαμμένου μετρά μόνο απώλειες. Με τέτοιες πρακτικές η αξιοπιστία της χώρας υπονομεύεται και η θέση της, στο πλαίσιο των εταίρων και συμμάχων μας, αποδυναμώνεται».

«Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, στους δύσκολους καιρούς που περνά η Πατρίδα μας, οι κομματικές επικοινωνιακές σκοπιμότητες να παραμερίζουν τις εθνικές προτεραιότητες», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα