Ομόνοια: Αναζητεί νίκη-βάλσαμο κόντρα στον Άρη

Στον απόηχο των παρενεργειών που προκάλεσε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και, κυρίως, της «κόντρας» που έγινε πιο έντονη, μεταξύ μερίδας των οργανωμένων φίλων της ομάδας και του Προέδρου του Συλλόγου Δώρου Σεραφείμ, η Ομόνοια καλείται σήμερα να δείξει χαρακτήρα και γερές αντοχές για να κάμψει την αντίσταση του Άρη και να επανέλθει στις νίκες.

Αναμφίβολα, η Ομόνοια έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά θα της δώσει ηρεμία,

αφού πάντα οι νίκες λειτουργούν ως καταπραϋντικά σε περιόδους κρίσης, αφού θα τονώνουν ψυχολογικά το σύνολο και θα μπορεί να κοιτάξει το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, θα της δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ώθηση που χρειάζεται για να μη... θάψει ολοκληρωτικά τον στόχο της εξόδου της Ευρώπης, ντοπάροντας ψυχολογικά και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έχει κλονιστεί αρκετά μετά και τις τελευταίες αποτυχίες με Πάφο και ΑΠΟΕΛ.

Παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών
Πέραν της ιδιαιτερότητας που έχει αποκτήσει το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, λόγω των συνθηκών που προαναφέραμε, υπάρχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα, η οποία αφορά στον Κώστα Καϊάφα. Τον πρώην προπονητή της Ομόνοιας, ο οποίος σήμερα θα καθίσει στον αντίπαλο πάγκο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στη νίκη. Συνεπώς, δεν θα είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τ' άλλα για τους παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οποίοι καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι και όλα τα εξωαγωνιστικά τα οποία ακολούθησαν, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να ξεπεράσουν τους σκοπέλους που θα τους βάλει ο Άρης και να φτάσουν σε μια άκρως σημαντική νίκη. Τα τελευταία 24ωρα, τεχνική ηγεσία και διοικούντες την Ομόνοια προσπαθούν να στηρίξουν τους παίκτες της ομάδας, καθώς και οι ίδιοι έγιναν δέκτες διαμαρτυριών για την απόδοσή τους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με στόχο η ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη και να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη.

Αλλαγές παντού
Σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σήμερα η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Από τη μια οι επιστροφές των Ράμος, Κιρμ και Σιέρινταν κι από την άλλη οι απουσίες των τραυματιών Σκέμπρι, Ρουσιά και Χριστοφή και των τιμωρημένων Μπεμπέ και Χαφέζ, δεν αφήνουν άλλη επιλογή στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παναγή και στο κέντρο της άμυνας οι Ρούνιε και Ρομαρίκ. Λόγω της απουσίας του Χαφέζ, θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Καρλίτος και, κατά συνέπεια, τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν οι Ράμος και Δημητρίου. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην επίθεση ο Ράμος, με τη θέση στο άλλο φτερό να διεκδικούν οι Μπαντιμπανγκά και Κιρμ. Σε αυτήν την περίπτωση θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης ο Σέρινταν. Αλλαγή ενδέχεται να προκύψει και στον άξονα, με τον Οικονομίδη να «απειλεί» τον Φυλακτού, με τους Φλορέσκου και Ασίς να διατηρούν τις θέσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα