Οκ, αυτή ήταν η ΑΕΛ του Πάμπου σε ντέρμπι!

Προ ημερών γράφαμε στα ρεπορτάζ μας ότι περιμέναμε να δούμε την ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου σε ντέρμπι. Ένα δυνατό τεστ όπως ήταν αυτό με τον Απόλλωνα, η ΑΕΛ πήρε σχεδόν άριστα, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να νιώθει δικαιωμένος από το σύνολο του και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν την

ανατροπή και ν' απολαμβάνουν τη μοναξιά στην κορυφή (τουλάχιστον μέχρι τις σημερινές αναμετρήσεις). Ο Κύπριος τεχνικός είχε δηλώσει την περασμένη Πέμπτη ότι ο Απόλλωνας ήταν το φαβορί στο ντέρμπι, καθησυχάζοντας με αυτό τον τρόπο τους ποδοσφαιριστές του, αποφορτίζοντας του από την πίεση έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό, τη... νίκη.

Αυτή ήρθε και πλέον στο "γαλαζοκίτρινο" στρατόπεδο επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση. Είναι ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, αυτή που βλέπαμε και το 2011, αυτή που πήρε το πρωτάθλημα. Ο κόουτς έβαλε για τα καλά το στίγμα του στην ομάδα, μετέδωσε το πάθος του στους ποδοσφαιριστές, την αποφασιστικότητα και την πίστη για ανατροπή. Έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Ήταν ντέρμπι αποδείξεων για το τι μπορεί να κάνει φέτος η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αφήνοντας την περσινή κακή πορεία απλά ως μία κακή ανάμνηση. Τα θετικά αποτελέσματα, επιτρέπουν και στον κόσμο να ονειρεύεται το κάτι καλύτερο για τη φετινή σεζόν αν και είναι νωρίς να βγάζουμε τέτοιου είδους συμπεράσματα, η ΑΕΛ όμως μας έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα για μία πολύ καλή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα