Απόλλων: Με έτσι εμφανίσεις δεν πας πουθενά

Πάει και το ντέρμπι με την ΑΕΛ... Ο Απόλλωνας δέχεται την ήττα σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, αφήνοντας πίσω έξι πολύτιμους βαθμούς. Πάντα μετά από μία ήττα η επόμενη μέρα είναι αρκετά δύσκολη, πόσο μάλλον όταν αυτή η ήττα προέρχεται από την συμπολίτισσα ΑΕΛ.

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας από τόσο νωρίς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν η ΑΕΚ σήμερα κερδίσει στο

ντέρμπι με την Ανόρθωση, τότε η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ θα βρεθεί στο -8 από την κορυφή. Από τη στιγμή που έχει τεθεί απ' όλους ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι και απαιτείται άμεσα βελτίωση απ' όλους. Είναι πρωτοφανές ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας, ακολουθεί ένα τρίτο ντέρμπι αυτό με την Ομόνοια και όλοι πρέπει να σηκώσουν κεφάλι.

Ο καθένας πρέπει ν' αναλογιστεί τις ευθύνες που του αναλογούν και όλοι ανεξαιρέτως εκεί στο Κολόσσι να κάνουν την αυτοκριτική τους, κάτι τ' οποίο τόνισε και ο αρχηγός της ομάδας Φώτης Παπουλής. Ένα συγνώμη δεν είναι αρκετό, αφού τώρα ο κόσμος χρειάζεται και περιμένει να δει πράξεις στο γήπεδο, αλλιώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν για όλους. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να εντοπίσει άμεσα το λάθος της ομάδας και να το διορθώσει, έχει και ο ίδιος ο προπονητής ευθύνες, όπως και οι παίκτες. Όλοι τώρα θα πρέπει να τα βάλουν κάτω, να ζυγίσουν τα δεδομένα και να προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές αλλαγές.

Ένα είναι το σίγουρο: Με τέτοιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις όπως η χθεσινή με την ΑΕΛ, δεν φέρνει ούτε τίτλους ούτε διακρίσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα