«Οι τραυματισμοί δικαιολογούνται» (ηχητικό)

Οι αρκετοί τραυματισμοί που έχουν προκύψει στην Ομόνοια, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας δικαιολογούνται. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Το παιχνίδι είναι μονόδρομος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη θα είναι άσχημο για εμάς. Θέλουμε την ουσία και να εκμεταλλευτούμε το αποτέλεσμα Απόλλων-Ανόρθωση. Το γεγονός ότι η Σαλαμίνα δεν έχει πίεση ενδεχομένων να λειτουργήσει υπερ της σε περίπτωση που δεν παρουσιαστούμε σοβαροί από το

ξεκίνημα. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται κόπο και μόχθο για να το κερδίσουμε. Οι τρεις βαθμοί είναι για εμάς κάτι περισσότερο από σημαντικοί.
Μια ομάδα μπορεί να αποτύχει ή να επιτύχει τον στόχο της για ένα βαθμό.
Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να βγει η ομάδα στην Ευρώπη για πάρα πολλούς λόγους. Κυρίως για το πρεστίζ αλλά και το οικονομικό κομμάτι. Είναι σημαντικό το καλοκαίρι να έχει αυτά τα έσοδα από την Ευρώπη».

Για τα αγωνιστικά και τους τραυματισμούς:
«Μπεμπέ: Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε ενόχληση και εξετάστηκε. Διαφάνηκε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα γνωρίζουμε σήμερα μετά τις εξετάσεις.
Ασίς: Χθες ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα και θα αποφασιστεί εάν θα είναι στην αποστολή
Το ιατρικό τιμ εκτιμά πως οι τραυματισμοί που έχουν προκύψει δικαιολογούνται. Ο Μπαντιμπάνγκα είχε ταλαιπωρηθεί πέρσι από μυϊκούς τραυματισμού. Έγινε μεγάλη δουλειά όμως επανήλθε μυϊκός τραυματισμός και συνεχίζεται η προσπάθεια. Ο Φλορέσκου εκτιμά ότι ο τραυματισμός του οφείλεται από την αποχή του και του βγήκε σαν τραυματισμό. Για τον Ασίς είναι η επιβάρυνση του ποδοσφαιριστή βάση της ηλικίας του. Και πέρσι είχε τραυματισμό την ίδια περίοδο.
Αναμένεται στην Κύπρο ο Νταμπίζας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία»

Keywords
Τυχαία Θέματα