Κέντρο Μετρολογίας: Μπροστά σε νέο σκάνδαλο εκατομμυρίων

Oι νέες καταγγελίες του Γιώργου Περδίκη απο τον αέρα του Ράδιο Πρώτο, αφορούν διασπάθηση όπως αναφέρει στο Εργαστήριο Μέτρων και Σταθμών του Υπουργείου Εμπορίου, Τουρισμού και Βιομηχανίας στα Λατσιά.

Το κόστος ήταν περί τα 5 εκατομμύρια λίρες. Ο εξοπλισμός αγοράστηκε πριν να λειτουργήσει ο χώρος. Ως αποτέλεσμα αυτού ο εξοπλισμός κατέληξε να είναι σε αχρησία λόγω του ότι έμεινε για αρκετό καιρό παρατημένος σε φυλακές.

Στην επιστολή εξάλλου γίνεται λόγος και για υπαλλήλους που υποαπασχολούνται, που πάνε στα γραφεία τους ότι ώρα θέλουν, χωρίς εποπτεία από κάποιο προϊστάμενο. Παραμελημένα

εξάλλου είναι και τα καθήκοντά τους, που απαιτούν ουσιαστικά έλεγχο των πρατηρίων παγκύπρια, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Για το θέμα αυτό εξάλλου όπως αναφέρεται και στην επιστολή, μέχρι και οι πρατηριούχοι έφτασαν να παραπονιούνται.

Οι υπάλληλοι αυτοί αποτελούν καθαρή πρόκληση τόσο για τους υπόλοιπους δημόσιους, όσο και για την κοινωνία γενικά, αναφέρει η επιστολή. Αίτημα εξάλλου για έρευνα στην εν λόγω υπηρεσία έχει αποσταλεί και στον Γενικό Ελεγκτή ο οποίος απαντά με έρευνα στα όσα καταγγέλλονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα