Κέρδισε μια δωροεπιταγή των 50€ απο τα Foodsaver.

To Sigmalive Cooking και τα καταστήματα τροφίμωνFoodsaver δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 50€ για αγορές στα καταστήματα της αλυσίδας.

Στα 7 καταστήματα Foodsaver, τα οποία συμπληρώνουν φέτος 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, θα ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα και μια μεγάλη γκάμα από κρεατικά, θαλασσινά, πουλερικά, finger food, έτοιμα γεύματα,

τυριά, επιδόρπια και άλλα. Ξεχωρίζουν τα παγκοσμίου φήμης βοδινά Black Angus, ο ποιοτικό σολομός Νορβηγίας Marine Harvest, οι λαχταριστές γαρίδες Black Tiger και τα λαχανικά Ardo (συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών), όλα σε χαμηλές τιμές ολόχρονα.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση που αφορά το νέο κατάστημα Foodsave εδώ.

Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 03 Απριλίου 2016. Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης.

Σχετικά με το Foodsaver:

Η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Foodsaver δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Τα Foodsaver ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητά τους, προσφέροντας ένα βολικό, άνετο και φιλικό περιβάλλον όπου το έμπειρο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει στη επιλογή κατάλληλων προϊόντων, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξεχωριστών προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Η ποιότητα των προϊόντων μας σφραγίζεται καθώς οι σωστές αλυσιδωτές διαδικασίες μεταφοράς και επεξεργασίας τηρούνται πάντα στο έπακρο. Με σωστές εγκαταστάσεις και ελεγχόμενη θερμοκρασία μετακίνησης και αποθήκευσης των προϊόντων, διασφαλίζουμε την φρεσκάδα και τη ποιότητα των κατεψυγμένων και ξηρών τροφών.

Η εταιρία μας είναι αναγνωρισμένη με τις πιστοποιήσεις HACCP και ISO 22000 οι οποίες έχουν άμεσο ρόλο στην σωστή μεταχείρηση των προϊόντων από την στιγμή που καταφθάνουν στο λιμάνι μέχρι την στιγμή που θα παραδοθούν στο πιάτο σας.

Σε τελικό στάδιο, το υψηλής τεχνολογίας συσκευαστήριο μας, διασφαλίζει τις συσκευασίες σε ανάλογη, απαραίτητη θερμοκρασία και χρόνο ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα αλλοίωσης των προϊόντων.

Τα προϊόντα αυτά καταφθάνουν στα καταστήματα Foodsaver σε συσκευασίες ποσότητας που συμφέρουν και σε εμφάνιση που ελκύει τον καταναλωτή να τα δοκιμάσει!

Βασιζόμαστε στο σκεπτικό του more.. for less! Με άλλα λόγια, δίνουμε αξία στην ποιότητα και στη ποσότητα, σε τιμές που συμφέρουν!

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον κόσμο μας ποιότητα, επιλογή, ευκολία, εξοικονόμηση και εξυπηρέτηση, στα τρόφιμα για τις καθημερινές ανάγκες αλλά και για κάθε ειδική περίσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα