Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα αποθέωσαν τον αντίπαλο Τσερίσεβ

Με standing ovation υποδέχθηκαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα τον Ντένις Τσερίσεβ της Βαλένθια.



Ο Ντένις Τσερίσεβ αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στη Βαρκελώνη, παρότι ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τετάρτη αγωνίστηκε ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" με τη φανέλα της Βαλένθια.

Ο λόγος είναι η... χάρη που έκανε στους Καταλανούς, αποκλείοντας, εν αγνοία του, τους "μερένγκες" από τη συνέχεια του Copa del Rey.

Προ

εβδομάδων, σε αγώνα για τη φάση των 32, ο Ρώσος επιθετικός είχε αγωνιστεί σε παιχνίδι της Ρεάλ με την Κάδιθ, παρότι τιμωρημένος. Η ομοσπονδία απέβαλε τους Μαδριλένους από τη συνέχεια του θεσμού ως όφειλε, με συνέπεια ο Τσερίσεβ να γίνει... λαϊκός ήρωας για το κοινό των "μπλαουγκράνα".

Την Τετάρτη βρέθηκε στο "Καμπ Νόου" για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, κάνοντας ντεμπούτο με τη Βαλένθια στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός. Ο Γκάρι Νέβιλ έριξε τον 25χρονο ως αλλαγή στο 58ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 4-0, με συνέπεια να γνωρίσει την αποθέωση.

"Τσερίσεβ σε αγαπάμε", ήταν το σύνθημα στα χείλη των φίλων της Μπαρτσελόνα, που το καταδιασκέδασαν και στο τέλος πανηγύρισαν ακόμα τρία γκολ στον θρίαμβο των "μπλαουγκράνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα