UEFA Pro: Ολοκληρώθηκε η 5η φάση

Οι προπονητές που συμμετέχουν στα μαθήματα για το UEFA Pro σε χθεσινή φωτογραφία στο ΓΣΠ μαζί με τον εκπαιδευτή τους Σάββα Κωνσταντίνου.
---------------------------------

Με διάλεξη για τη φιλοσοφία και το όραμα του ποδοσφαίρου από το Δρ. Αντώνη Αλεξόπουλο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ολοκληρώθηκαν χθες στο ΓΣΠ τα μαθήματα της 5ης φάσης για το προπονητικό δίπλωμα UEFA Pro.



Πρόκειται για το ανώτατο προπονητικό δίπλωμα και τα μαθήματα περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση και θεωρία ενώ η παρακολούθηση τους απαιτεί μελέτη και πολλές ώρες προετοιμασίας από τους προπονητές που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Τα μαθήματα για το προπονητικό δίπλωμα UEFA Pro άρχισαν το Σεπτέμβρη του 2015 και θα ολοκληρωθούν το Μάρτιο του 2017.

Μέχρι τότε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μηνιαίες συναντήσεις των προπονητών με τους εκπαιδευτές τους. Η επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για τις 21 - 23 Μαρτίου 2016.

Τα μαθήματα παρακολουθούν ως επί το πλείστον πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι είναι ήδη κάτοχοι του προπονητικού διπλώματος UEFA Α και τώρα βρίσκονται στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν το ανώτατο προπονητικό δίπλωμα.

Οι προπονητές που συμμετέχουν στα μαθήματα για το UEFA Pro:

Γιώτη Εγκωμίτης, Μαρίνος Σατσιάς, Χρύσης Μιχαήλ, Γιασεμάκης Γιασεμή, Σοφρώνης Αυγουστή, Σάββας Πουρσαϊτίδης, Μάριος Νεοφύτου, Βέσκο Μιχαϊλοβιτς, Μπόρτζε Τζιούρεφ, Φάντζιο Μπούις, Λούης Λοϊζου, Γιαννάκης Ποντικός, Μιχάλης Σεργίου, Αιμίλιος Τέκκης και Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου.

Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο βοηθός τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα