Οδύνη για τον θάνατο του αντισφαιριστή Ηλία

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο θάνατο του αθλητή Κωνσταντίνου Ηλία, και ταυτόχρονα τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, εξέφρασε, σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ).

Η απώλεια του μόλις 21 ετών αθλητή και παράλληλα προπονητή, έχει συγκλονίσει

τους πάντες στην οικογένεια της αντισφαίρισης. «Στεκόμαστε με θαυμασμό μπροστά στο μεγαλείο ψυχής των οικείων του "Νίνο" μας. Ως δότης οργάνων χάρισε καλύτερη ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό», προσθέτει η ανακοίνωση της ΟΑΚ.

Είχε ατύχημα πριν από δέκα μέρες
Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Κωνσταντίνος Ηλία από τη Λεμεσό είναι ο ασθενής, του οποίου ο θάνατος έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, καθώς τα ζωτικά του όργανα δόθηκαν για μεταμοσχεύσεις, το Μεγάλο Σάββατο.

Ο άτυχος νεαρός είχε ένα ατύχημα πριν από περίπου δέκα μέρες, όταν έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τότε, νοσηλευόταν στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο Ηλία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή τη Μεγάλη Παρασκευή.

Εις ένδειξη πένθους, αναβλήθηκαν όλες οι χθεσινές συναντήσεις που αφορούσαν το αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Λευκωσία, και τα Πρωταθλήματα Junior Nissi Beach Resort (Αγία Νάπα), και Paphos Club (Πάφος). Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν και πολλοί άλλοι όμιλοι αντισφαίρισης από όλη την Κύπρο. Ο Κωνσταντίνος Ηλία ξεκίνησε την αντισφαίριση από την ηλικία των πέντε ετών και ήταν αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα