Ο ΜΜΑΔιτης που έσωσε ανήλικα, ενόσω το καλάσνικοφ γάζωνε..

Όλα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της 23ης Ιουνίου στο εστιατόριο The Stone Garden στην καρδιά της Αγίας Νάπας, περιέγραψε σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, ο αστυνομικός της ΜΜΑΔ Γιώργος Χαραλάμπους.

Ο Χαραλάμπους, μαζί με τον Χατζηευθυμίου και τον Φάνο Καλοψιδιώτη συνέτρωγαν το βράδυ του μακελειού στο Stone Garden, συνιδιοκτησίας του Καλοψιδιώτη, μετά από πρόσκληση του τελευταίου. Ο Ηλίας Χατζηευθυμίου είχε πάει στο εστιατόριο μαζί με τη σύζυγό του Σκεύη και τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Μαζί με

τον Χατζηευθυμίου, τη ζωή της έχασε και η σύζυγός του Σκεύη.

Ο Χαραλάμπους, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους, όταν, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος, ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι του και αμέσως μετά άκουσε πυροβολισμούς.

Δείτε εδώ: Τετραπλός:«Το μωρό ούρλιαζε, το τράβηξα κάτω απ' το τραπέζι»

«Το ένα το μωρό ούρλιαζε και το τράβηξα κάτω από το τραπέζι μαζί μου. Έψαξα το τσαντάκι μου που ήταν μέσα το υπηρεσιακό μου όπλο. Είδα κάποιον με μαύρα ρούχα και κάτι σαν μάσκα στο πρόσωπο και κρατούσε καλάσνικοφ και πυροβολούσε. Μετά θυμάμαι που ήμουν στο ασθενοφόρο και μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο», ανέφερε στη μαρτυρία του ο Χαραλάμπους.

Ο ΜΜΑΔίτης ανέφερε ότι είχε ξαναδεί τον δράστη του μακελειού και ακόμη καταζητούμενο, Άλεξ Μπουρέλι, κάποιες μέρες πριν από το ξεκαθάρισμα. Ο Μπουρέλι, σύμφωνα με τον Χαραλάμπους, περνούσε έξω από το Stone Garden πιθανόν για να «χαρτογραφήσει» την περιοχή και να χαράξει τα επόμενα του βήματα, μέχρι την ημέρα που το συμβόλαιο θανάτου θα έληγε.

Ο Χαραλάμπους, αντεξεταζόμενος, ανέφερε ότι δεν θυμάται κατά πόσο πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι τον δράστη, Vogli, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα